El Conflicte De Les Aparences Llibres En Catala Book PDF, EPUB Download & Read Online Free

La literatura davant el mirall

La literatura davant el mirall

Author: Ferran Carbó
Publisher: L'Abadia de Montserrat
ISBN: 8498834201
Pages: 207
Year: 2011
El Grup de Literatura Catalana Contempor√†nia de la Universitat de Val√®ncia ha centrat darrerament l'atenci√≥ investigadora en l'estudi de la ironia, inclosos el pastitx i la par√≤dia, l'anomenada ironia hipertextual en terminologia genettiana. La relaci√≥ del grup amb el fenomen de la ironia compta ja amb uns quants anys d'hist√≤ria: monogr√†fic del n√ļmero 41 de la revista Caplletra (primavera de 2006) titulat Usos de la ironia en la literatura catalana contempor√†nia i el llibre El bricolatge literari. De la par√≤dia al pastitx en la literatura catalana contempor√†nia, publicat en aquesta mateixa editorial l'any 2008, a m√©s dels diferents treballs publicats individualmentEl Grup de Literatura Catalana Contempor√†nia de la Universitat de Val√®ncia ha centrat darrerament l‚Äôatenci√≥ investigadora en l‚Äôestudi de la ironia, inclosos el pastitx i la par√≤dia, l‚Äôanomenada ironia hipertextual en terminologia genettiana. La relaci√≥ del grup amb el fenomen de la ironia compta ja amb uns quants anys d‚Äôhist√≤ria: monogr√†fic del n√ļmero 41 de la revista Caplletra (primavera de 2006) titulat Usos de la ironia en la literatura catalana contempor√†nia i el llibre El bricolatge literari. De la par√≤dia al pastitx en la literatura catalana contempor√†nia, publicat en aquesta mateixa editorial l‚Äôany 2008, a m√©s dels diferents treballs publicats individualment Ara el lector t√© a les mans el resultat de l‚Äôesfor√ß col‚ÄĘlectiu del grup per a investigar un tipus molt concret d‚Äôironia: la ironia metaficcional. Independentment de l‚Äôatractiu intr√≠nsec d‚Äôintentar aportar llum sobre una pr√†ctica ir√≤nica molt singular, cal tenir en compte la import√†ncia clau que la metaficci√≥ t√© en la discussi√≥ sobre la Modernitat i la Postmodernitat. √Čs d‚Äôesperar que els diversos estudis dedicats a obres i autors ben representatius de cada g√®nere oferiran el suficient inter√®s per a atraure no sols els estudiosos de la literatura professionals, sin√≥ tamb√© tots aquells lectors √†vids de la ‚Äúcosa liter√†ria‚ÄĚ.
Les novel·listes dels anys trenta

Les novel·listes dels anys trenta

Author: Neus Real Mercadal
Publisher: L'Abadia de Montserrat
ISBN: 8484158527
Pages: 418
Year: 2006
Entre 1926 i la guerra civil, Maria Teresa Vernet, Carme Montoriol. Rosa Maria Arquimbau, Anna Muri√†, Elvira Augusta Lewi i Aurora Bertrana van ser autores valorades i reconegudes. No obstant aix√≤, les narracions i les novel¬∑les que van publicar resulten, amb poques excepcions, majorit√†riament desconegudes per al p√ļblic d‚Äôavui. L‚Äôobjectiu de Les novel listes dels anys trenta: obra narrativa i recepci√≥ cr√≠tica √©s donar-les a con√®ixer i explicar-ne la significaci√≥ en el seu context.
Soy aragonés o sóc aragonès

Soy aragonés o sóc aragonès

Author:
Publisher: IEBC
ISBN: 8487861326
Pages: 126
Year: 2001

Serra d'or

Serra d'or

Author:
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1996

La projecció social de l'escriptor en la literatura catalana contemporània

La projecció social de l'escriptor en la literatura catalana contemporània

Author: Ramon Panyella
Publisher: Punctum
ISBN: 8493480266
Pages: 680
Year: 2007-01-01

Conflicte ling√ľ√≠stic valenci√†

Conflicte ling√ľ√≠stic valenci√†

Author: Rafael L. Ninyoles
Publisher: Universidad de Alicante
ISBN: 8497175352
Pages: 188
Year: 2017-10-23
Rafael Llu√≠s Ninyoles (Val√®ncia, 1943) fou un dels membres capdavanters d‚Äôaquella ¬ęminoria activa¬Ľ de la Val√®ncia dels seixanta que amb els anys ha desplegat una vigorosa obra en l‚Äôampli camp de la sociologia. Ha publicat llibres que han esdevingut obres de refer√®ncia obligada i ha dirigit una remarcable quantitat de recerques professionals com a membre de l‚ÄôInstitut Valenci√† d‚ÄôInvestigaci√≥ Social. En la l√≠nia de recuperar autors cl√†ssics valencians o que tracten temes referits al Pa√≠s Valenci√†, la Biblioteca Germ√°n Bern√°cer d‚ÄôEstudis Econ√≤mics, Pol√≠tics i Socials incorpora ara dues obres de refer√®ncia del soci√≤leg Rafael Ninyoles: Conflicte ling√ľ√≠stic valenci√† i El Pa√≠s Valenci√† a l‚Äôeix mediterrani, amb pr√≤leg de Toni Moll√†. Conflicte ling√ľ√≠stic valenci√† (1969) √©s el primer llibre de Ninyoles sobre el comportament dels grups ling√ľ√≠stics ‚Äď√©s a dir, de l‚Äôan√†lisi de l‚Äô√ļs (i l‚Äôaband√≥) ling√ľ√≠stic com a vincle social‚Äď i va inaugurar en el nostre context cultural les investigacions sobre la societat de l‚Äô√®poca. Allunyat sempre de la literatura ideol√≤gica i del to doctrinari, Ninyoles va incorporar la sociologia i la psicologia social com a referents de la investigaci√≥ social. El Pa√≠s Valenci√† a l‚Äôeix mediterrani (1992) √©s, finalment, una interpretaci√≥ del pa√≠s d‚Äôacord amb dades d‚Äôordre econ√≤mic, social i cultural, que avalen la idea segons la qual ‚Äúl‚Äôespai valenci√†-catal√† no √©s una hip√≤tesi, sin√≥ un √†mbit de constataci√≥ emp√≠rica, des de distints aspectes culturals‚ÄĚ. Vista en conjunt, l‚Äôobra publicada i coneguda de Ninyoles representa, per a unes quantes generacions d‚Äôinvestigadors socials, valencians i no valencians, un aut√®ntic paradigma de refer√®ncia inexcusable.
El teatre o la vida

El teatre o la vida

Author: Xavier Fàbregas
Publisher:
ISBN:
Pages: 206
Year: 1976

Les rondalles del cicle de l'espòs transformat

Les rondalles del cicle de l'espòs transformat

Author: Maria de la Pau Janer
Publisher:
ISBN: 3927884278
Pages: 595
Year: 1993

Guía de literatura catalana contemporània

Guía de literatura catalana contemporània

Author: Jordi Castellanos
Publisher:
ISBN:
Pages: 440
Year: 1973


El Carlisme en el segle XIX

El Carlisme en el segle XIX

Author: Ramon Arnabat i Mata
Publisher:
ISBN:
Pages: 128
Year: 1996-01-01

Joan Vinyoli

Joan Vinyoli

Author: Josep Maria Sala-Valldaura
Publisher: Editorial Emp√ļries
ISBN:
Pages: 126
Year: 1985-01-01

Gran enciclopèdia catalana

Gran enciclopèdia catalana

Author:
Publisher:
ISBN: 8485194020
Pages: 832
Year: 1981

Noah Barleywater Runs Away

Noah Barleywater Runs Away

Author: John Boyne
Publisher: Penguin Group
ISBN: 0385675984
Pages: 240
Year: 2011-05-10
Eight-year-old Noah's problems seem easier to deal with if he doesn't think about them. So he runs away, taking an untrodden path through the forest. Before long, he comes across a shop. But this is no ordinary shop: it's a toyshop, full of the most amazing toys, and brimming with the most wonderful magic. And here Noah meets a very unusual toymaker. The toymaker has a story to tell, and it's a story of adventure and wonder and broken promises. He takes Noah on a journey. A journey that will change his life. From the Hardcover edition.
La Poesía de J.V. Foix

La Poesía de J.V. Foix

Author: Pere Gimferrer
Publisher: Edicions 62
ISBN:
Pages: 198
Year: 1974